FOR ARCH
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany
Soutěž
GRAND PRIX - FOR ARCH 2024

Originální černobílé kombinace dveří a kování od DOORNITE (dříve MASONITE) na veletrhu For Arch


 

„Naši řadu třikrát lakovaných bílých dveří CLARA doplňujeme o nové designové prvky, jako je například nová klika BÁRA se sametově jemným povrchem“, komentuje Ing. David Krubner, obchodní a marketingový ředitel, a doplňuje: „Během posledního roku jsme se zaměřili na inovace nejen v oblasti designu, ale i zavedení nových produktových řad interiérových dveří a posuvů.“         

Kování je nedílnou součástí dveří a svým provedením hraje důležitou roli v konečném designu. V detailu je skrytý „ďábel“ a detailem u dveří je kování. Ve spolupráci s designérem Romanem Ulichem jsme pro dveře DOORNITE vytvořili z detailu skutečný šperk – novou kliku BÁRA. Toto výjimečné kování má rafinovaný design, špičkovou ergonomii a titanový povrch aplikovaný vysoce kvalitní povrchovou úpravou. Kliku se sametově jemným dotekem a komfortním užíváním si mohou zákazníci vybrat v provedení nerez, metalické černé nebo bílé barvě.

Nově bude představen posuvný komplet pod názvem ALU garnýž, který vychází z klasického garnýžového systému, ovšem v designově čistší verzi a také s jednodušší montáží.  Hliníková posuvná lišta s integrovanou kolejnicí je k dispozici ve vzhledu nerezu nebo černého grafitu.

Nová řada COMPACT LINE reprezentuje sadu kompaktních ocelových bezfalcových zárubní, které jsou dvoudílné a určené pro dodatečnou montáž. Dveře DOORNITE s těmito zárubněmi je možné instalovat i do tenkých sádrokartonových příček v tloušťce již od 100 mm i ve variantě s 30minutovou požární odolností.

Expozice DOORNITE s r.o., hala č. 3, stánek č. A07 v termínu 20.–24. 9., PVA Letňany, Praha.

O společnosti DOORNITE s.r.o. [čti: dórnajt]

Společnost MASONITE, největší český výrobce dveří, změnil v červnu 2021 vlastnickou strukturu a následně i svůj název. Pod novým jménem DOORNITE s.r.o. pokračuje v dodávkách interiérových dveří a speciálních dveří s požadavky na bezpečnost, útlum hluku, vlhkost a požární odolnost na český a slovenský trh a exportuje své produkty do 13 zemí Evropy. S 220 zaměstnanci vyrobí ročně přibližně 550 000 produktů.

Kontakt: +420 567 121 411, e-mail: info@doornite.cz, www.doornite.cz

Pro více informací k tiskové zprávě kontaktujte:

Ing. Ivana Duchoňová

Marketingové poradenství

E-mail: ivana.duchon@gmail.com

Tel. +420 727 822 795

www.linkedin.com/in/duchonova

 

 






Více
  Dřevostavby a bydlení
Dřevostavby a bydlení Dřevostavba svépomocí: Úskalí, o kterých možná ne Terasová prkna: Jaké jsou typy, cena a vlastnosti Montované dřevostavby na klíč: Nejrychleji postav Nádrž na dešťovou vodu: Kolik vám ušetří a jak ji Jaká je reálná cena dřevostavby?
Závěrečná zpráva 2023

Facebook
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje