FOR ARCH
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Novinka na shopex.cz: Italský design pro automobilové nadšence


Tento víkend proběhne na PVA EXPO PRAHA Prague Car Festival, největší automobilová výstava ve střední a východní Evropě zaměřená na tuning, motorsport a historická vozidla. Abychom podpořili tuto automobilovou událost, připravili jsme na našem marketplace shopex.cz speciální slevu - až 21 % na vybrané autopotahy, vůně do auta a další autodoplňky. Naším cílem je oslovit všechny milovníky kvalitního designu, kteří chtějí svému vozu dodat špetku italského stylu.Navíc bychom vám rádi představili naši novinku – Mr&Mrs Fragrance, značku, která přináší italský design a kvalitu do každodenního života.

Mr&Mrs Fragrance vznikla z vášně Massima Esposita a Simony Guerini, kteří vytvářejí jedinečné designové produkty, jež zpříjemňují každodenní cesty mnoha lidem. Od roku 2010 vytváří vonné produkty kombinující estetiku a funkčnost, které vám zajistí jedinečný zážitek nejen v autě, ale třeba i doma nebo v kanceláři.

Inovativní řešení pro každodenní cesty

Produkty Mr&Mrs Fragrance nejsou jen krásné, ale i praktické. Vůně do auta nejen osvěží vzduch, ale i zlepší jeho kvalitu. Kombinace parfémového oleje a materiálu EVA zaručuje dlouhotrvající a intenzivní vůni. Produkty navíc splňují certifikaci IFRA (International Fragrance Association), což garantuje jejich kvalitu a zdravotní nezávadnost.

Proč Mr&Mrs Fragrance?

  • Špičková kvalita: Produkty jsou navrženy světově uznávanými designéry, jako jsou Luca Trazzi, Stefano Giovannoni a Marcantonio Malerba, a jsou vyráběny v Itálii. Vůně jsou vyvíjeny parfuméry, což zajišťuje dlouhou výdrž a intenzitu.
  • Technologická inovace: Kombinace pokročilých výrobních technologií a designu zajišťuje nejen estetiku, ale i bezpečnost a efektivitu těchto produktů.
  • Široká nabídka: Najdete u nás různé typy vůní, ze kterých si vybere každý.

Náš tip? Cesare!

Mezi naše nejoblíbenější produkty patří produkty Cesare. Jsou to vůně ve tvaru panáčka navržené renomovaným designérem Lucou Trazzim. Cesare se umisťuje přímo na ventilační mřížku, čímž se dosahuje maximální šíření vůně bez rizika poškození interiéru. Navíc má dlouhou výdrž – až 45 dní.

Vánoce jsou za rohem

S blížícími se Vánocemi je ideální čas pořídit dárky pro sebe nebo své blízké. Naše speciální akce nabízí slevu až 21 % na vybraný sortiment autodoplňků. Ať už hledáte praktický doplněk do auta nebo originální dárek pro automobilového nadšence, naše produkty budou rozhodně trefou do černého! Slevy jsme spustili právě teď na oslavu festivalu Prague Car Festival a budou platné do konce listopadu. Využít je můžete pohodlně online z gauče vašeho obýváku.

Darujte vůni, pohodlí a styl: https://shopex.cz/cappa2/






Více
  Dřevostavby a bydlení
Dřevostavby a bydlení Dřevostavba svépomocí: Úskalí, o kterých možná ne Terasová prkna: Jaké jsou typy, cena a vlastnosti Montované dřevostavby na klíč: Nejrychleji postav Nádrž na dešťovou vodu: Kolik vám ušetří a jak ji Jaká je reálná cena dřevostavby?
Závěrečná zpráva 2023

Facebook