FOR ARCH
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany
Soutěž
GRAND PRIX - FOR ARCH 2024

Příručka Nový stavební zákon srozumitelně


Chystáte se stavět? Vlastníte nemovitost? Potom musíte znát stavební zákon. Podle nového stavebního zákona č. 283/2021 Sb. v účinnosti od 1. 7. 2024 připravila redakce ESTAV.cz brožuru, kterou mohou využít stavební laici, stavebníci rodinných domů, projektanti, učitelé středních odborných škol a jejich žáci. Pro přehled nebo při jednání s klienty bude prospěšná i profesionálům – projektantům a architektům.


V publikaci autoři, specialisté na stavební právo, z Frank Bold Advokáti vysvětlují vybrané části stavebního zákona. Dozvíte se například vysvětlení nového systému stavebního práva, kategorizace staveb, co a kdo je potřeba pro vyřízení stavby, jaké jsou lhůty úřadů a kontroly či prohlídky. Pamatováno je i na téma odstraňování staveb nebo dodatečné povolení stavby. Příručka obsahuje představení stavebního zákona 283/2021 Sb. tak, aby ho pochopil každý.

 

Tištěnou verzi příručky Nový stavební zákon srozumitelně si můžete vyzvednout na stánku ESTAV.cz a TZB-info na veletrhu FOR ARCH 2024 v hale 5 (číslo stánku 5A03).

 

V elektronické podobě je ke stažení zdarma na portálu ESTAV.cz:

https://www.estav.cz/cz/pravo-ve-stavebnictvi






Více
  Dřevostavby a bydlení
Dřevostavby a bydlení Dřevostavba svépomocí: Úskalí, o kterých možná ne Terasová prkna: Jaké jsou typy, cena a vlastnosti Montované dřevostavby na klíč: Nejrychleji postav Nádrž na dešťovou vodu: Kolik vám ušetří a jak ji Jaká je reálná cena dřevostavby?
Plán výstaviště

Závěrečná zpráva 2023

Facebook