FOR ARCH
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany
Soutěž
GRAND PRIX - FOR ARCH 2024

Nový způsob, jak stavět. BEST přichází se systémem velmi přesného broušeného betonového zdiva BEST-ROCK


Přední český výrobce betonových stavebních prvků BEST představuje v rámci prestižního stavebního veletrhu FOR ARCH vlastní univerzální konstrukční systém pro hrubou stavbu. Jeho součástí jsou i zcela nové broušené betonové tvárnice BEST-ROCK, určené pro velmi přesné zdění.

 

Inovativní zdivo BEST-ROCK vyniká v řadě aspektů. Mezi jeho největší přednosti patří vysoká pevnost, přesnost, vzduchová neprůzvučnost, akumulace tepla, mrazuvzdornost, nízká nasákavost a také snadná aplikace.



BEST-ROCK je určen ke zdění nosných i nenosných zdí bytových a nebytových objektů a s odpovídajícím zateplením je vhodný pro výstavbu nízkoenergetických a pasivních domů. Díky vysoké akumulaci tepla zajišťuje zdivo BEST-ROCK stabilní vnitřní teplotu prostředí v zimním i letním období a přispívají tak k úsporám nákladů na vytápění nebo chlazení interiéru. Mimořádná pevnost zdiva zároveň umožňuje stavět velmi štíhlé zdi (20 cm), vhodné pro výstavbu až šestipatrových budov.

 

 „Celý stavební systém je naší odpovědí na požadavky na udržitelný rozvoj stavebnictví. Spoří prostor, náklady, čas, energie, stavební materiály i přírodní zdroje,“ říká Martin Sochor, produktový manažer pro hrubou stavbu BEST.

 

Přijďte se o přednostech BEST-ROCK přesvědčit na vlastní oči a také ruce, vzorový domek a další detailní informace vám rádi představíme na našem stánku A12 v hale 2.






Více
  Dřevostavby a bydlení
Dřevostavby a bydlení Dřevostavba svépomocí: Úskalí, o kterých možná ne Terasová prkna: Jaké jsou typy, cena a vlastnosti Montované dřevostavby na klíč: Nejrychleji postav Nádrž na dešťovou vodu: Kolik vám ušetří a jak ji Jaká je reálná cena dřevostavby?
Plán výstaviště

Závěrečná zpráva 2023

Facebook