FOR ARCH
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany
Soutěž
GRAND PRIX - FOR ARCH 2024

ČTĚTE A STAVTE DŘEVO&stavby a sruby&ROUBENKY!


ČTĚTE A STAVTE DŘEVO&stavby a sruby&ROUBENKY!

Plánujete stavět dům a líbí se vám DŘEVOSTAVBY? Hledáte inspiraci, užitečné informace a kontakty na ověřené dodavatele? Zajímají vás zkušenosti těch, kteří už v dřevostavbě bydlí? To vše a mnohem více najdete na stránkách našich jedinečných časopisů o dřevostavbách! Na své si přijdou příznivci moderních dřevostaveb, ale i těch tradičních, jako jsou sruby a roubenky.

V rámci stavebního veletrhu FOR ARCH budete mít možnost si aktuální i starší čísla časopisů DŘEVO&stavby a sruby&ROUBENKY nejen prolistovat, ale také zakoupit za veletržní ceny. V nabídce bude i akce na předplatné obou časopisů a ZDARMA budeme rozdávat ročenku PASIVNÍ DOMY a PŘEHLED DODAVATELŮ A PROJEKTŮ DŘEVOSTAVEB.

Přijďte si k nám do haly 4 na stánek A02 pro inspiraci a milé slovo! Bude se na vás těšit náš usměvavý tým. Tak na viděnou ve dnech 17.-21.9 v Letňanech!

Více o našich časopisech






Více
  Dřevostavby a bydlení
Dřevostavby a bydlení Dřevostavba svépomocí: Úskalí, o kterých možná ne Terasová prkna: Jaké jsou typy, cena a vlastnosti Montované dřevostavby na klíč: Nejrychleji postav Nádrž na dešťovou vodu: Kolik vám ušetří a jak ji Jaká je reálná cena dřevostavby?
Plán výstaviště

Závěrečná zpráva 2023

Facebook