FOR ARCH
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany
Soutěž
GRAND PRIX - FOR ARCH 2024

Roklen – expert ve světě financí


Kvůli ekonomickým dopadům energetické krize, postcovidové obnově a růstu úrokových sazeb ve světě byla v posledních letech navigace na globálních trzích výzvou. Výkyvy kurzu koruny, dolaru, eura a dalších světových měn ovlivnily českou ekonomiku a sektor stavebnictví nevyjímaje. Současný výhled ukazuje na mírné posilování koruny v průběhu roku.

 

Očekávaný vývoj je ale protkaný řadou nejistot, které mohou kurz vychýlit oběma směry. Ať už se bavíme o očekávaném poklesu úrokových sazeb ve světě nebo o očekávaném vývoji evropské, americké, či čínské ekonomiky. I proto jsme v Roklenu rádi, že můžeme být pro naše spokojené klienty partnerem a pomáhat nastavit strategie směn cizích měn a řízení kurzových rizik. Pokud Vás tato témata zajímají, tak nás neváhejte kontaktovat. Konzultace, nastavení strategie i směny jsou bez poplatků. Potkat se můžeme také na akci For Arch 17.- 21. 9. 2024.

V případě zájmu o bližší informace nebo o schůzku nás neváhejte kontaktovat info@roklen.cz / (+420) 236 071 600.

 

Skupina Roklen vznikla v roce 2014, kdy si její zakladatelé vytyčili cíl vytvořit finanční skupinu, která bude alternativou bankovního systému a poskytne širokou paletu finančních služeb pro podnikatele, firmy i privátní klienty – rychlejších, levnějších a založených na nejnovějších finančních technologiích.

 

A podařilo se. Dnešní portfolio služeb skupiny Roklen zahrnuje oddělení Corporate Finance poskytující poradenství v oblasti nákupů a prodejů firem (M&A), emisí akcií nebo dluhopisů a při restrukturalizaci firem. Kumulovaný objem zakázek oddělení přesáhl 30 miliard korun. Od roku 2015 funguje FinTech platforma RoklenFx určená pro směnu měn a mezinárodní platby. Od té doby provedlo více než 18 tisíc klientů RoklenFx směny za více než 100 miliard korun. Nejnovější zprávy, informace a analýzy z finančních trhů a ekonomiky poskytuje zpravodajský server Roklen24. Vedle toho pořádá webináře zaměřené na ekonomický a tržní vývoj s důrazem na devizové trhy a vydává podcast Berka&Peterka, ve kterém vystupuje hlavní ekonom skupiny Pavel Peterka a šéfredaktor Roklen24 Jan Berka.

 

Roklen jako nebankovní subjekt s licencí obchodníka s cennými papíry a platební instituce disponuje týmem odborníků se zkušenostmi ze všech oblastí financí a kapitálových trhů. Roklen nabízí portfolio vzájemně provázaných finančních služeb určených jak firmám a podnikatelům, tak privátním investorům. Roklen díky využití moderních technologii šetří svým klientům čas i peníze.

Více info na www.roklen.cz.

 






Více
  Dřevostavby a bydlení
Dřevostavby a bydlení Dřevostavba svépomocí: Úskalí, o kterých možná ne Terasová prkna: Jaké jsou typy, cena a vlastnosti Montované dřevostavby na klíč: Nejrychleji postav Nádrž na dešťovou vodu: Kolik vám ušetří a jak ji Jaká je reálná cena dřevostavby?
Závěrečná zpráva 2023

Facebook
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje