FOR ARCH
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany
Soutěž
GRAND PRIX - FOR ARCH 2024

Víte, že domy pro Den otevřených dřevostaveb jsou již zveřejněny?


 

I letos návštěvníci mohou načerpat inspiraci pro svůj budoucí dům, ale také se podívat, jak vypadá například modulový dům nebo sociální bydlení od některého z členů ADMD (Asociace dodavatelů montovaných domů), kterými jsou certifikované stavební firmy. Množství zajímavých informací slibují i návštěvy výrobních závodů, kde nejkvalitnější české dřevostavby vznikají.

Letošní Den otevřených dřevostaveb se uskuteční jako tradičně druhou říjnovou sobotu, tj. 7. 10. 2023 od 10:00 do 17:00, a to za přítomnosti odborníků z realizačních firem. Ti budou připraveni odpovídat na veškeré zvídavé dotazy související s projekty dřevostaveb a realizací domů.

Pro zástupce měst a obcí bude k dispozici Konzultant staveb ve veřejném sektoru, který pomáhá šířit povědomí o veřejných budovách ze dřeva, možnostech financování a správném nastavení výběrových řízení.

 

Proč využít Dne otevřených dřevostaveb?

Určitě stojí za to se podívat na výrobu i hotové stavby a udělat si představu, jak například v reálu vypadá exteriér a interiér jednopodlažní a patrové dřevostavby, jaké materiály jednotliví výrobci používají nebo jaké parametry a užitné vlastnosti jejich konstrukční systémy nabízí.

 

Kompletní seznam návštěvních míst je zveřejněn již nyní na webu www.DenDrevostaveb.cz!

Prohlédněte si mapu staveb, vytipujte nejzajímavější místa a nezapomeňte si u každého domu registrovat čas Vaší návštěvy! K nahlédnutí budou už podesáté spousty různorodých dřevostaveb. Půjde především o referenční stavby, vzorové domy a rozestavěné konstrukce, které si v průběhu soboty budete moci prohlédnout.

 

Dřevostavby od kvalitních a ověřených firem

„V rámci této akce můžete po celé České republice vstoupit do rozestavěných i dokončených dřevostaveb a výrobních závodů členů ADMD, kterými jsou stavební firmy s certifikátem Dokument národní kvality. Ten zaručuje vysokou kvalitu staveb od těchto firem,“ zve k návštěvě akce Lenka Trandová, ředitelka ADMD.

Přesvědčte se o kvalitní a pečlivé práci certifikovaných dřevostavitelů, získejte důležité technické informace a načerpejte inspiraci při výběru svého nového domu. Na vlastní oči poznejte rychlý a precizní způsob výroby a výstavby domů ze dřeva od členů ADMD. Sledujte facebookovou událost, kde najdete nejaktuálnější informace a představení všech staveb.

Díky online formuláři si můžete na webu www.DenDrevostaveb.cz registrovat návštěvu vybraného domu či výroby. Přijměte tedy naše pozvání a užijte si sobotu 7. října v obležení vůně dřeva.






Více
  Dřevostavby a bydlení
Dřevostavby a bydlení Dřevostavba svépomocí: Úskalí, o kterých možná ne Terasová prkna: Jaké jsou typy, cena a vlastnosti Montované dřevostavby na klíč: Nejrychleji postav Nádrž na dešťovou vodu: Kolik vám ušetří a jak ji Jaká je reálná cena dřevostavby?
Závěrečná zpráva 2023

Facebook
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje