FOR ARCH
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany
Soutěž
GRAND PRIX - FOR ARCH 2024

EcoStep s.r.o. jednička na trhu s ekologickým vybavením toalet


Bezvodé pisoáry EcoStep:

Naše bezvodé pisoáry jsou špičkou na evropském trhu a nabízí 100 % úsporu vody a provoz bez zápachu. Jako jedinný na světě garantujeme minimální životnost ventilu 6 měsíců.

 

Věděli jste, že zápach z klasických pisoárů je tvořen hlavně díky chemické reakci moči s vodou a usazenin v záhybech pisoáru? Tyto záhyby nelze důkladně vyčistit. Naopak bezvodý pisoáry P1.1 mají speciální tvar a povrch, na kterém se nedží moč a stačí údržba 15 sekund denně. Bezvodé pisoáry EcoStep jsou 100% bez zápachu a zcela hygienické.

 

Šetřete 1,5l vody s každým pisoárem!

Na jedno spláchnutí pisoáru potřebujete cca 1,5 l pitné vody a na záchod až 10l pitné vody. S bezvodým pisoárem EcoStep ušetříte minimálnš 1,5 l pitné vody s každým použitím. V případě restaurací se jedná značné snížení spotřeby vody a nákladů za vodu.

 

Osoušeče rukou EcoStep:

Osoušeče rukou EcoStep nabízí nejvyší kvalitu na trhu s kombinací vysokého nároku na hygienu a zárukou 5 let.

Osoušeče obsahují HEPA filtr, UV-C lampu a ionizátor vzduchu a proto Vám vždy zaručí maximální hygienu na toaletách.

Oproti papírovým ručníkům Vám ušetří velmi vysoké náklady za nákup, skladování a odvoz ručníků. Nemusíte již neustále kontrolovat a doplňovat zásobníky a vynášet plné odpakové koše.

 

www.ecostep.cz

www.udrzitelneleto.cz






Více
  Dřevostavby a bydlení
Dřevostavby a bydlení Dřevostavba svépomocí: Úskalí, o kterých možná ne Terasová prkna: Jaké jsou typy, cena a vlastnosti Montované dřevostavby na klíč: Nejrychleji postav Nádrž na dešťovou vodu: Kolik vám ušetří a jak ji Jaká je reálná cena dřevostavby?
Závěrečná zpráva 2023

Facebook
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje