FOR ARCH
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Exkluzivní veletržní zboží si můžete objednat již dnes


Veletrh FOR ARCH bude také letos přehlídkou toho nejlepšího napříč stavebními odvětvími. Již 34. ročník nejvýznamnější akce v oboru přinese návštěvníkům tipy a inspiraci pro stavbu, rekonstrukci a energetické úspory v domácnostech. V PVA EXPO PRAHA se také letos představí nejvýznamnější společnosti z oblastí elektroniky a zabezpečení, stavby, dřevostaveb, vytápění i wellness & spa a nabídnou produktové novinky i kvalitní práci.

Pestrý sortiment z mnoha odvětví stavebních oborů je k dispozici také na webovém portálu Shopex.cz. Jeho prostřednictvím mají nejen návštěvníci akce jedinečnou příležitost získat produkty, které budou vystaveny právě na veletrhu. Tato marketplace platforma nabízí také přístup k exkluzivním a limitovaným edicím vánočních dekorací a doplňků přímo od vybraných designérů a prodejců. Jaké nabízí výhody?

Veletržní produkty je možné nakupovat nejen během konání akce, ale také po celý rok, a to 7 dní v týdnu, 24 hodin denně. Navíc za konkurenceschopné ceny, kdy nechybí pravidelné slevy, akce či speciální nabídky. Shopex.cz klade také důraz na bezpečnost transakcí zákazníků a nabízí zabezpečené platební brány. Díky spolupráci s prověřenými prodejci, především z řad vystavovatelů na letňanských veletrzích, jsou zásilky doručovány spolehlivě a rychle. Stačí si jen vybrat z široké nabídky. Více na www.shopex.cz.






Více
  Dřevostavby a bydlení
Dřevostavby a bydlení Dřevostavba svépomocí: Úskalí, o kterých možná ne Terasová prkna: Jaké jsou typy, cena a vlastnosti Montované dřevostavby na klíč: Nejrychleji postav Nádrž na dešťovou vodu: Kolik vám ušetří a jak ji Jaká je reálná cena dřevostavby?
Závěrečná zpráva 2023

Facebook