FOR ARCH
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany
Soutěž
GRAND PRIX - FOR ARCH 2024

GOOPAN – staví domy srdcem


LIGHT 03 je tu! Poznejte menší dům s důrazem na soukromí

 

LIGHT 03 A je bungalov, přízemní dům s rovnou či sedlovou střechou. Po rozměrově náročnějších variantách z řady LIGHT nabízí podlahovou plochu 85 m2 na zastavěné ploše 100 m2. Umístíte ho proto i na menší pozemek. Hlavní předností je prosklená fasáda, která dovolí světelným paprskům rozzářit vaše dny. Ideální orientace vzhledem k světovým stranám je severojižní, tedy příjezd ze severu a obytné místnosti směrované na jih. Dispozice domu je 3+kk, což znamená, že obytné místnosti tvoří hlavní ložnice, pokoj a velkorysý obývák spojený s jídelnou a kuchyňským koutem. Veškeré technické vybavení skrývá místnost k tomu určená hned u vstupu. Přestože se jedná o menší dům, stále disponuje dvěma koupelnami s toaletou, z nichž jedna přímo navazuje na průchozí šatnu přilehlou k hlavní ložnici. Druhá koupelna sousedí s pokojem, takže obyvatelům nehrozí žádné nepohodlí.

 

Dům je elegantně rozdělen na 3 části:

Část navazující na vchod, kde se nachází technická místnost a chodba vedoucí ke koupelně a do pokoje. Tato část je vhodná pro děti, hosty nebo k podnikání. Vzdálenější část určenou pro pány domu, kde se nachází ložnice s přímým vstupem na zahradu. Na ložnici navazuje šatna a koupelna s toaletou. Obě části spojuje obývací pokoj s kuchyňským koutem a jídelnou.

 

Vzhledem k tomu, že hlavní koupelna a šatna se nacházejí přímo u ložnice, páni domu provádějí hygienu a převlékají se v naprostém soukromí. Když máte v domě hosta, oceníte, že nemusíte vykročit z ložnice, dokud nebudete zcela připravení. Pro část domu navazující na vchod najdete různorodé využití, které můžete v průběhu života měnit. Z pokoje pro hosty se snadno stane dětský pokoj. Když ve vašem životě děti nefigurují, využijete část domu třeba k podnikání. V pokoji se vstupem na zahradu se vám bude skvěle pracovat. Hrdě si do něj pozvete klienty na manikúru, do krejčovského salonu nebo na obchodní schůzku.

 

 






Více
  Dřevostavby a bydlení
Dřevostavby a bydlení Dřevostavba svépomocí: Úskalí, o kterých možná ne Terasová prkna: Jaké jsou typy, cena a vlastnosti Montované dřevostavby na klíč: Nejrychleji postav Nádrž na dešťovou vodu: Kolik vám ušetří a jak ji Jaká je reálná cena dřevostavby?
Závěrečná zpráva 2023

Facebook
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje