FOR ARCH
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany
Soutěž
GRAND PRIX - FOR ARCH 2024

Zahájili jsme podzimní sérii vzdělávání ve WOOD campu!


WOOD camp je projekt zahrnující pravidelné online semináře pro projektanty, architekty, stavební dozory a studenty. Účastníkům vysvětlíme, jak se pustit do projektování dřevostaveb a překonávat různá úskalí návrhu. 

Odstartovali jsme tématem Konstrukční detaily dřevostaveb 31. 8. 2021 (záznam lze zhlédnout zde). Cílem následujícího semináře je představení problematiky konstrukcí na bázi dřeva z hlediska vzduchové a kročejové neprůzvučnosti od rodinných domů, přes řadové a bytové domy až po administrativní výstavbu. Od základních pojmů přes požadavky až po návrh, detaily a realizace vícevrstvých sendvičových konstrukcí. Podíváme se na porovnání jednovrstvých konstrukcí (cihla) versus vícevrstvé konstrukce (dřevostavby). Seminář Akustika dřevostaveb proběhne 21. 9. 2021 v 15:00 hodin.

REGISTROVAT SE 

Architekti a stavební inženýři mají navíc možnost účastí na seminářích získat body do celoživotního vzdělávání u organizací ČKA a ČKAIT. Více informací ZDE.

Další témata WOOD campu:


V rámci projektu WOOD camp se můžete zúčastnit online semináře ZDARMA každé 3 týdny. Vždy v úterý od 15:00 hodin proběhne přednáška s následnou možností diskuze. WOOD camp probíhá na platformě Google Meet a je třeba se registrovat na každý seminář zvlášť.

Projekt WOOD camp pro Vás organizuje ADMD. Budujeme komunitu profesionálů, kteří se chtějí vzdělávat a navrhovat kvalitní dřevostavby. 

Záznamy jarních seminářů najdete ZDE na YouTube kanále ADMD – Dřevostavby kvalitně.
 

 






Více
  Dřevostavby a bydlení
Dřevostavby a bydlení Dřevostavba svépomocí: Úskalí, o kterých možná ne Terasová prkna: Jaké jsou typy, cena a vlastnosti Montované dřevostavby na klíč: Nejrychleji postav Nádrž na dešťovou vodu: Kolik vám ušetří a jak ji Jaká je reálná cena dřevostavby?
Závěrečná zpráva 2023

Facebook
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje