FOR ARCH
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany
Soutěž
GRAND PRIX - FOR ARCH 2024

Skupina ČEZ na veletrhu FOR ARCH & FOR INTERIOR


Stavíte dům, rekonstruujete, nebo si prostě jen chcete zdarma vyrábět vlastní elektřinu ze slunce? Navštivte 21. - 25.9. 2021 veletrh For Arch & For Interior a seznamte se blíže s řešením, které nabízí Skupina ČEZ.

 

S vlastní domácí fotovoltaickou elektrárnou získáte zdroj, který vám bude vyrábět vlastní elektřinu z obnovitelného zdroje, a navíc se stanete soběstačnými, nezávislými a ekologicky odpovědnými vůči svému okolí. Pokud si k fotovoltaice pořídíte bateriový systém ČEZ BATTERY BOX, budete navíc chráněni proti výpadkům sítě a nic vás nepřekvapí. Fotovoltaika se také skvěle doplňuje s tepelným čerpadlem, díky kterému si užijete pohodlné a úsporné vytápění a získáte tak komplexní řešení celoroční spotřeby.

 

Specialisté z ČEZ Prodej vám pomohou vybrat nejvhodnější technologii pro váš dům, zajistí celý projekt od návrhu, administrativy, financování až po instalaci. Navíc za vás vyřídí žádost o dotaci a u fotovoltaiky garantují, že když jí nezískáte, vyplatí jí z vlastních prostředků. S odborníky z ČEZ máte navíc jistotu dlouhodobého servisu a záruku na 85 % výkonu panelů po dobu 25 let. 






Více
  Dřevostavby a bydlení
Dřevostavby a bydlení Dřevostavba svépomocí: Úskalí, o kterých možná ne Terasová prkna: Jaké jsou typy, cena a vlastnosti Montované dřevostavby na klíč: Nejrychleji postav Nádrž na dešťovou vodu: Kolik vám ušetří a jak ji Jaká je reálná cena dřevostavby?
Závěrečná zpráva 2023

Facebook
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje