FOR ARCH
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany
Soutěž
GRAND PRIX - FOR ARCH 2024

Jedinečná příležitost – vzorový dům v Plzni od firmy ATRIUM


Dřevostavby kralují individuální výstavbě. Víte proč?

Jaký by měl být váš vysněný dům? Ať jste se svými plány jakkoli daleko, nejvíce vás v úvahách posune rozhovor s někým zkušeným, kdo ví o dřevostavbách všechno, a pak také možnost se do nějakého hezkého domu podívat. Kde budete mít obě příležitosti najedenou?

Jedinečná příležitost – vzorový dům v Plzni

Blízko plzeňské Olympie u hlavní silnice už nějakou dobu poutá pozornost moderní a úhledný dvoupodlažní dům. Kdo měl možnost sledovat jeho montáž ví, že byla hotová doslova z pár dnů. Jde totiž o montovanou dřevostavbu ATRIUM, vystavěnou pomocí výjimečné difuzně otevřené konstrukce DifuTech®. Dům můžete navštívit a na vlastní smysly se přesvědčit, jak se v dřevostavbě žije.

Příjemný a pohodlný
Překvapí vás, jak příjemné je v dřevostavbě klima. Dřevo je živý přírodní materiál, který dýchá a na vzduch v místnosti má citelný a příznivý vliv. Dům nikdy nepřestane vonět novotou. Pokud ve vás přežívají obavy, že v novostavbách je příliš cítit „chemie“, tady se přesvědčíte, že to není pravda. Žádné škodlivé látky se dávno nepoužívají, ostatně zdravotní nezávadnost je garantována příslušnými certifikáty.

Úsporný a tichý
Dřevostavby ATRIUM se stavějí ve vysokých energetických standardech (až po pasivní). Pomohou vám ušetřit ročně na vytápění citelnou sumu. V domě jsou navíc výborné akustické parametry, jichž se dociluje promyšleným vrstvením materiálů různé tuhosti v konstrukci.
Teplo, klid, vůně dřeva přeci dělají domov, co říkáte?

Na celý život
Rozhodně nejsou na místě obavy, že dům by byl snad méně trvanlivý než konvenční stavby. Na konstrukci domu je poskytována 30letá záruka.

Přijďte se na vlastní oči přesvědčit, v čem spočívá kouzlo dřevostaveb. Všechny případné otázky tu můžete probrat se zkušeným poradcem osobně na předem domluveném setkání.

Vzorový dům JUBILEUM PLZEŇ
adresa:               Nepomucká 1291, Plzeň
otevírací doba:    od pondělí do soboty, 10-18 h
tel.:                   +420 373 712 812
www.vzorovydumplzen.cz
dum.plzen@atrium.cz

 






Více
  Dřevostavby a bydlení
Dřevostavby a bydlení Dřevostavba svépomocí: Úskalí, o kterých možná ne Terasová prkna: Jaké jsou typy, cena a vlastnosti Montované dřevostavby na klíč: Nejrychleji postav Nádrž na dešťovou vodu: Kolik vám ušetří a jak ji Jaká je reálná cena dřevostavby?
Závěrečná zpráva 2023

Facebook
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje