FOR ARCH
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany
Soutěž
GRAND PRIX - FOR ARCH 2024

DŘEVO&stavby a zelená řešení pro města a obce 2021/2022 - 6. ročník


Speciál DŘEVO&stavby a zelená řešení pro města a obce je jedinečnou inspirací, pobídkou a návodem pro města a obce k udržitelnému stavění; respektive ke stavění dřevostaveb pro veřejný sektor počínaje lavičkou, dětským hřištěm a konče třeba domovem pro seniory či monumentální dřevěnou rozhlednou. Ročenka představuje úspěšné příklady komunálních staveb na bázi dřeva jak z domova, tak ze zahraničí a podává návod, jak takové stavby komplexně a kvalitně poptávat a jak je úspěšně realizovat. Nechybí ani přehled aktuálních programů na podporu renovace veřejných budov.

Speciál připravujeme ve spolupráci se Státním fondem životního prostředí, Národní sítí zdravých měst, Českou radou pro šetrné budovy a Centrem pasivního domu.

DŘEVO&stavby pro města a obce 2021/2022 si můžete objednat ZDARMA pouze za poštovné nebo si jej stáhnout v online verzi zde: https://eshop.drevoastavby.cz/specialy-a-rocenky/profispecial/33486-drevo-stavby-a-zelena-reseni-pro-mesta-a-obce-2021-2022?cat_id=48






Více
  Dřevostavby a bydlení
Dřevostavby a bydlení Dřevostavba svépomocí: Úskalí, o kterých možná ne Terasová prkna: Jaké jsou typy, cena a vlastnosti Montované dřevostavby na klíč: Nejrychleji postav Nádrž na dešťovou vodu: Kolik vám ušetří a jak ji Jaká je reálná cena dřevostavby?
Závěrečná zpráva 2023

Facebook
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje