FOR ARCH
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany
Soutěž
GRAND PRIX - FOR ARCH 2024

Chytré sauny ovládané přes mobil i bezpotrubní filtrace: Vychytávky světa wellnes & spa přinese FOR ARCH


Stavební veletrh FOR ARCH nabízí ve své široké oborové nomenklatuře tradičně i novinky a technologie ze sekce wellness & spa. Toto odvětví se každoročně dynamicky vyvíjí a také letos přichází na trh mnoho produktů, s nimiž stojí za to se osobně seznámit. Ta nejlepší příležitost nastane ve dnech 21. až 25. září na výstavišti PVA EXPO PRAHA v Letňanech. Jaké další zajímavosti nejvýznamnější tuzemský stavební veletrh přinese? Oficiálními vozy veletrhu jsou automobily značky FORD. Partnerem veletrhu je Skupina ČEZ.

 

Sekce wellness & spa je jedním z pěti základních tematických pilířů největšího českého stavebního veletrhu FOR ARCH. Každoročně se zde seznamují návštěvníci s produkty významných výrobců, s novinkami a technologiemi, které posouvají kvalitu života o krok dál. Také letošní 32. ročník veletrhu přinese nabídku kvalitních produktů i možnost bezplatných konzultací přímo s jejich výrobci na stáncích jednotlivých firem. Řešení pro své projekty zde mohou najít provozovatelé aquaparků i veřejných bazénů, hotelových nebo lázeňských spa, ale také ti, kteří chtějí soukromý bazén či wellness vybudovat přímo u sebe doma.

 

„Veletrh FOR ARCH je místem, kde se mohou zájemci poprvé osobně setkat s mnoha aktuálními novinkami, unikátními technologiemi nebo mohou získat řešení na míru pro svůj domov i pracovní prostředí. Téma wellness & spa se kromě portfolia vystavovatelů promítne také do skladby doprovodného programu. Jeho součástí budou zajímavé přednášky či workshopy, ale také například konference Asociace bazénů a saun ČR dne 22. září nesoucí téma: Dopad protiepidemických opatření na provoz bazénů, koupališť a saun,“ řekla ředitelka veletrhu FOR ARCH Kateřina Maštalířová.

 

 

Od bazénů k interiérům

Jaké zajímavosti na veletrhu uvidíte? Například unikátní technologii od společnosti Desjoyaux, která nabízí zákazníkům bazény vybavené bezpotrubní filtrační jednotkou zajišťující křišťálově čistou vodu. Těleso bazénu tvoří železobetonový monolitický skelet s životností srovnatelnou se základy domu a vstupy do bazénu jsou řešeny velkým výběrem schodišť v protiskluzovém provedení. Milovníky saun zase osloví třeba ovládací panel Harvia Xenio WIFI s aplikací od firmy Horavia, která je navržena pro bezpečné a snadné vzdálené ovládání sauny pomocí chytrého telefonu se systémy Android nebo iOS a další.

 

Návštěvníky veletrhu zaujmou také nejnovější modely klasických i masážních bazénů, jejich vybavení, zastřešení, příslušenství, čisticích jednotek a dalších. Saunový svět uvede trendy mezi regulačními systémy, kombinovanými saunami, příslušenstvími nebo například interiérového vybavení.

 

Kromě odvětví wellness & spa jsou součástí nomenklatury veletrhu také oblasti stavebních prvků a materiálů, elektrotechniky a zabezpečení, vytápění i dřevostaveb. Letošní ročník FOR ARCH bude mimořádný také díky souběhu s veletrhem nábytku FOR INTERIOR. Ten nabídne portfolio produktů a služeb z odvětví nábytku, interiérů a bytového designu, čímž dokonale doplní klasickou nomenklaturu stavebního veletrhu.






Více
  Dřevostavby a bydlení
Dřevostavby a bydlení Dřevostavba svépomocí: Úskalí, o kterých možná ne Terasová prkna: Jaké jsou typy, cena a vlastnosti Montované dřevostavby na klíč: Nejrychleji postav Nádrž na dešťovou vodu: Kolik vám ušetří a jak ji Jaká je reálná cena dřevostavby?
Závěrečná zpráva 2023

Facebook
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje