FOR ARCH
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany
Soutěž
GRAND PRIX - FOR ARCH 2024

Bioklimatická pergola ARTOSI na veletrhu FOR ARCH za akční cenu


Na dlouho očekávaném veletrhu FOR ARCH se Vám představí mezi vystavovateli také firma Labona.cz, která se specializuje na bioklimatické pergoly a stínění na míru. Jako hlavní produkt na veletrhu bude vystavovat právě zmiňovanou pergolu. Klenot pro Vaši terasu s polohovatelnými lamelami si zde budete moci nejen sami vyzkoušet, do detailu prohlédnout a zjistit si maximum o jejích benefitech a funkcích, ale zároveň si ji objednat za speciální veletržní cenu.

 

 

Kromě pergoly si zde budete moci osahat i několik variant venkovních žaluzií s purenitovými boxy, které v současné době hrají prim v řešení podomítkových venkovních žaluzií.

 

 

S firmou Labona.cz máte kompletní servis – od prvotní konzultace a rad k výběru, přes vyměření zdarma, zpracování cenové nabídky, výrobu na míru, až po instalaci i včetně předvedení ovládání a údržby. Proto se na stánek Labona.cz neváhejte zastavit – ochotně Vám zodpoví veškeré dotazy a předvedou jednotlivé produkty i vzorníky všech používaných materiálů a látek.

 

Více informací najdete na www.labona.cz.

 






Více
  Dřevostavby a bydlení
Dřevostavby a bydlení Dřevostavba svépomocí: Úskalí, o kterých možná ne Terasová prkna: Jaké jsou typy, cena a vlastnosti Montované dřevostavby na klíč: Nejrychleji postav Nádrž na dešťovou vodu: Kolik vám ušetří a jak ji Jaká je reálná cena dřevostavby?
Závěrečná zpráva 2023

Facebook
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje