FOR ARCH
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany
Soutěž
GRAND PRIX - FOR ARCH 2024

Veletrh FOR ARCH udělil ocenění GRAND PRIX a TOP EXPO za nejpoutavější produkty a expozice


Stavební veletrh FOR ARCH, který se koná ve dnech 22. až 26. září v souběhu s veletrhem FOR GARDEN, už zná vítěze soutěží o prestižní ocenění GRAND PRIX a TOP EXPO. Ceny se udílely nejzajímavějším vystaveným produktům a expozicím v rámci veletrhů na výstavišti PVA EXPO PRAHA. O těch nejlepších rozhodovala nezávislá porota složená z odborníků napříč stavebními obory.

 

Na veletrhu FOR ARCH jsou tradičně prezentovány nejmodernější technologie a řešení, z nichž ty nejlepší hodnotí první den veletrhu na stáncích vystavovatelů v rámci soutěže GRAND PRIX odborná porota. Exponáty přihlášené do soutěže se posuzují z hlediska technických parametrů, progresivní technologie, netradičního nápadu, mimořádné kvality za přijatelnou cenu, materiálu, ekologie, energetické úspornosti i možnosti uplatnění na trhu.

Členy odborné poroty se při 31. ročníku veletrhu FOR ARCH stali prof. Ing. Karel Kabele, CSc. ze stavební fakulty ČVUT v Praze, který byl zároveň předsedou poroty, Ing. Ladislav Brett za Českou komoru autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě, nezávislí odborníci Ing. Vladimír Galád a Ing. Zdeněk Lyčka a Ing. Pavel Košnar z Asociace bazénů a saun České republiky – ABAS ČR.

 

Ceny GRAND PRIX získaly následující firmy:

 

Baumit, spol. s r.o. za produkt Baumit IonitColor a jeho inovativní přístup k řešení povrchové úpravy stěn s deklarovaným dopadem na kvalitu vnitřního prostředí v oblasti elektroiontového mikroklimatu.

 

BERNDORF BÄDERBAU s.r.o. za nerezový bazén s integrovaným schovaným přelivným žlábkem.

 

HELUZ cihlářský průmysl v.o.s. za překlad HELUZ FAMILY 3in1 nosný a jeho moderní řešení zajišťující minimální vznik tepelných mostů a současně umožňující dodatečnou instalaci aktivních stínicích okenních prvků.

 

 

 

ČESTNÁ UZNÁNÍ získaly firmy:

 

REGRA PLAST spol. s r.o. za moderní střešní krytinu EUREKO MODERNA

Wienerberger s.r.o. za Tondach posuvnou střešní tašku V11

 

 

V případě soutěže TOP EXPO byly vyhlášeny nejpůsobivější expozice, které jsou zároveň i vysoce funkční a splňují kritéria pro komunikaci se zákazníkem. Hodnoceny byly všechny expozice veletrhů v kategoriích do 60 m2 a nad 60 m2.

 

FOR ARCH TOP EXPO – kategorie do 60 m2 získaly expozice:

1/ ROVEX ENGINEERING s.r.o. (č. stánku 3H043)

2/ 2VV s. r. o. (č. stánku 3H47)

 

FOR ARCH TOP EXPO – kategorie nad 60 m2 získaly expozice:

1/ HDL Automation s.r.o. (č. stánku 3H038)

2/ BAUMIT, spol. s r. o. (č. stánku 1H045)

 

FOR GARDEN TOP EXPO – kategorie do 60 m2 získaly expozice:

1/ GABASOL (č. stánku 1H083)

2/ HOLAS Lighting, s. r. o. (č. stánku 1H026)

 

FOR GARDEN TOP EXPO – kategorie nad 60 m2 získaly expozice:

1/ GTS dřevosklady s. r. o. (č. stánku 1H080)

2/ Hobbytec CZ s. r. o. (č. stánku 1H085)

 






Více
  Dřevostavby a bydlení
Dřevostavby a bydlení Dřevostavba svépomocí: Úskalí, o kterých možná ne Terasová prkna: Jaké jsou typy, cena a vlastnosti Montované dřevostavby na klíč: Nejrychleji postav Nádrž na dešťovou vodu: Kolik vám ušetří a jak ji Jaká je reálná cena dřevostavby?
Závěrečná zpráva 2023

Facebook
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje