FOR ARCH
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany
Soutěž
GRAND PRIX - FOR ARCH 2024

Rustikální i klasické radiátory


V letošním roce rozšiřujeme naši nabídku o novou kolekci
rustikálně i klasicky vzorovaných litinových radiátorů, které stejně jako všechny ostatní litinové retro radiátory sestavujeme, testujeme i upravujeme výhradně sami, ručně a s velikou odbornou péčí. Díky tomuto přístupu a speciálním finálním povrchovým úpravám můžeme i pro novinky zaručit dlouhodobou životnost radiátoru, barevnou stálost a jejich nadčasovou stylovost. Vycházíme také vstříc rostoucím požadavkům od našich zákazníků, architektů a projektantů a přestavujeme náš zcela nový koncept retro-radiátory.cz , který je zaměřen výhradně na článková otopná tělesa, retro koupelnové radiátory a rustikální dopojovací příslušenství Laurens.
Kromě jednoduchého a přehledného webu, který umožňuje snadnou konfiguraci jednotlivých radiátorů, přinášíme nový tištěný technický katalog s ceníkem a image katalog plný skutečných fotek z úspěšných realizací v České a Slovenské republice. Celý tento koncept bude k dispozici všem našim zákazníkům zdarma na vyžádání nejpozději na konci měsíce září 2015. Moderní a futuristický design 
Mimo retro radiátory představíme na veletrhu ForArch ForTherm také nové modely ultra designových radiátorů Blade, Vu a Tubone, které jsou součástí ultra moderní kolekce Antrax. Tyto modely naleznete v sekci Luxusních designových radiátorů v online katalogu Laurens nebo na samostatné stránce www.antraxradiatory.cz . Naše novinky rovněž můžete shlédnout v Radiátorových studiích Laurens v Praze, Brně i na Slovensku.





Více
  Dřevostavby a bydlení
Dřevostavby a bydlení Dřevostavba svépomocí: Úskalí, o kterých možná ne Terasová prkna: Jaké jsou typy, cena a vlastnosti Montované dřevostavby na klíč: Nejrychleji postav Nádrž na dešťovou vodu: Kolik vám ušetří a jak ji Jaká je reálná cena dřevostavby?
Závěrečná zpráva 2023

Facebook
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje