FOR ARCH
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany
Soutěž
GRAND PRIX - FOR ARCH 2024

Poděkování vystavovatelům, partnerům, návštěvníkům


Vážení vystavovatelé, mediální partneři a tak důležití návštěvníci, rádi bychom Vám poděkovali za aktivní účast na právě proběhlém stavebním veletrhu FOR ARCH. Do poslední chvíle jsme nikdo nevěděl, zda se veletrh díky vládním opatřením vůbec bude moci uskutečnit. Milí vystavovatelé, vážíme si Vaší statečnosti, zodpovědnosti i úsili, aby Vaše expozice i v této nelehké době byly pro návštěvníky atraktivní, a také jsme to v soutěži TOP EXPO ohodnotili. Ceníme si i novinek, které jste v rámci GRAND PRIX prezentovali odborné porotě. 

Všichni jsme první veletržní den, v úterý 22. 9. netrpělivě očekávali první návštěvníky. Děkujeme tímto všem návštěvníkům, že jste v nemalém počtu přišli a opravdu se o novinky a služby na stáncích po celou dobu konání veletrhu zajímali.

Vidět a být viděn je stále základním smyslem osobního setkávání na veletrzích a nám organizátorům je ctí být s Vámi při tom. Věříme, že FOR ARCH 2021 již proběhne v normálním a běžném režimu.






Více
  Dřevostavby a bydlení
Dřevostavby a bydlení Dřevostavba svépomocí: Úskalí, o kterých možná ne Terasová prkna: Jaké jsou typy, cena a vlastnosti Montované dřevostavby na klíč: Nejrychleji postav Nádrž na dešťovou vodu: Kolik vám ušetří a jak ji Jaká je reálná cena dřevostavby?
Závěrečná zpráva 2023

Facebook
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje