FOR ARCH
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany
Soutěž
GRAND PRIX - FOR ARCH 2024

To tady ještě nebylo! Kulturní léto na výstavišti PVA EXPO PRAHA


Letňanské výstaviště čeká letos velká premiéra. PVA EXPO PRAHA se na více než 2 měsíce promění v jedinečný kulturní areál!

 

Příběh našeho výstaviště píšeme řadu let a nyní do něj přidáváme další kapitolu –⁠ PRAGUE KEMP LETŇANY. V rámci tohoto unikátního projektu si budete moci od 13. 6. do 21. 8. vychutnat více než 60 kulturních představení pod širým nebem. Vždy od úterý do neděle budou na programu koncertydivadelní hry nebo filmy.

 

NA KOHO SE MŮŽETE TĚŠIT?

Kulturní léto zahájí v sobotu 13. 6. svým koncertem James Cole, na kterého v neděli 14. 6. naváže Prague Film Orchestra. Vystoupení dále potvrdily legendy a hvězdy hudební scény jako Olympic, Arakain, Petra Janů, Václav Neckář & Bacily, Leoš Mareš, Hana Zagorová a Petr Rezek, Michal David, Petr Kolář, Visací Zámek, Rybičky 48, Jelen, Debbi nebo Prague Film Orchestra. O divadelní zážitek se pak postarají hry Natěrač nebo Příště ho zabiju sám!

 

LETNÍ SCÉNA, JAK MÁ BÝT

Díky prvotřídní letní scéně si vždy užijete skvělou show, ze které se vám ani nebude chtít odejít! Připravena bude stage o rozměrech 16 x 11 metrů s LED rozjížděcí stěnou a vysoce kvalitní zvukovou technikou. Na místě najdete také stánky s občerstvením, aby vám během večera opravdu nic nechybělo. Všechno samozřejmě zvládneme za dodržení vládních bezpečnostních opatření. :)

 

PROGRAM NEUSTÁLE AKTUALIZUJEME: https://praguekemp.cz/#schedule

ONLINE PŘEDPRODEJ VSTUPENEK: https://vstupenky-pva.cz/

 

Podle typu akce si můžete vybrat vstupenku na STÁNÍ nebo pro AUTOMOBIL.

Kapacita akcí je OMEZENA: do 21. 6. – 500 osob | od 22. 6. – 1 000 osob

 

NOVINKY A SOUTĚŽE O VSTUPENKY JIŽ BRZY NA  FACEBOOKU A INSTAGRAMU

 






Více
  Dřevostavby a bydlení
Dřevostavby a bydlení Dřevostavba svépomocí: Úskalí, o kterých možná ne Terasová prkna: Jaké jsou typy, cena a vlastnosti Montované dřevostavby na klíč: Nejrychleji postav Nádrž na dešťovou vodu: Kolik vám ušetří a jak ji Jaká je reálná cena dřevostavby?
Závěrečná zpráva 2023

Facebook
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje