FOR ARCH
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany
Soutěž
GRAND PRIX - FOR ARCH 2024

Sobotní FOR ARCH slibuje výlet pro celou rodinu


Sobotní FOR ARCH slibuje výlet pro celou rodinu

Závěrečný den mezinárodního stavebního veletrhu FOR ARCH bude patřit dospělým i dětem! Sobota tak bude v PVA EXPO PRAHA nejen ve znamení informací pro všechny, kteří mají plánu stavbu či rekonstrukci bydlení, ale i naučně zábavného programu pro nejmenší návštěvníky. 

 

ŘEMESLO DĚTEM

Máte doma malého šikulu? Pak určitě nevynechte letošní NOVINKU v Hale 6. Jak vypadá práce řemeslníků, si zde budou moci děti vyzkoušet celkem na 9 stanovištích pod dozorem zkušených lektorů. Odměna za jejich zručnost je nemine. Hotový výrobek si pak jako suvenýr odnesou domů.  

 

LESNÍ SVĚT

Souhlasíte, že aby byly děti zdravé, musí být zdravá i naše příroda? V tom případě s vašimi ratolestmi navštivte také Halu 5, ve které v sektoru C budou moci poznávat přírodu s projektem Lesní svět, který hravou formou navazuje na práci pedagogů.

 

DĚTSKÝ KOUTEK

Mysleli jsme ale i na to, aby se rodiče mohli sami vydat do výstavních hal. Zájemci o bezplatné hlídání mohou využít dětský koutek ve Vstupní hale II, který je v provozu po celý den veletrhu. Děti zde budou jako v bavlnce – vedle péče profesionálů je pro ně přichystána spousta hraček a zábavných her.

 






Více
  Dřevostavby a bydlení
Dřevostavby a bydlení Dřevostavba svépomocí: Úskalí, o kterých možná ne Terasová prkna: Jaké jsou typy, cena a vlastnosti Montované dřevostavby na klíč: Nejrychleji postav Nádrž na dešťovou vodu: Kolik vám ušetří a jak ji Jaká je reálná cena dřevostavby?
Závěrečná zpráva 2023

Facebook
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje