FOR ARCH
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany
Soutěž
GRAND PRIX - FOR ARCH 2024

V rámci veletrhu FOR ARCH byla vyhlášena soutěžní přehlídka Pasivní dům 2018


V rámci veletrhu FOR ARCH byla vyhlášena soutěžní přehlídka Pasivní dům 2018

Společnost ABF, a.s. a Státní fond životního prostředí České republiky ve spolupráci s Centrem pasivního domu vyhlásily v rámci stavebního veletrhu FOR ARCH čtvrtý ročník soutěžní přehlídky Pasivní dům 2018. Soutěž si klade za cíl vyhledat, zmapovat a ocenit nejzajímavější úsporné stavby na území České republiky a je rozdělena do dvou kategorií – Zelená novostavba a Zelená rekonstrukce. Hlásit se do soutěže je možné do 3. prosince 2018.

 

V rámci mezinárodního veletrhu FOR ARCH byla ve středu 19. září vyhlášena soutěžní přehlídka Pasivní dům 2018. Do soutěže lze přihlásit nejen domy v pasivním či nulovém standardu, ale i další stavby s velmi nízkou energetickou náročností a u rekonstrukcí splňující požadavky programu Nová zelená úsporám – ať už jde o domy rodinné, bytové, administrativní, nové nebo do úsporné energetické třídy nově zrekonstruované.

 

Členy odborné poroty, která bude zasedat od 10. do 17. prosince, budou Kateřina Maštalířová (ABF, a.s.), Jakub Hrbek (Státní fond životního prostředí České republiky), Tomáš Vanický (Centrum pasivního domu, z.s.), Libor Hrubý (Centrum pasivního domu, z.s.), Libor Novák (Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., divize Isover, Generální partner soutěže – člen CPD), Aleš Brotánek/Josef Smola (Centrum pasivního domu, z.s. – zástupce Rady CPD), Irena Truhlářová (ARCHCON, s.r.o. – cena odborné poroty PASIVNÍ DŮM 2017 – člen CPD), Michael Blažek (REHAU, s.r.o. – člen CPD), zástupce hlavního mediálního partnera časopisu Stavitel.

 

Hlasovat pro své favority může také veřejnost, a to na portálu www.pasivni-dum.cz v termínu 17. až 29. ledna 2019. Vyhlášení vítězů se uskuteční 7. února 2019 u příležitosti zahájení veletrhu FOR PASIV. Sedmý ročník tohoto veletrhu zaměřeného na nízkoenergetické, pasivní
a nulové budovy se bude konat ve dnech 7.–9. února 2019 v prostorách výstaviště PVA EXPO PRAHA v pražských Letňanech.

 






Více
  Dřevostavby a bydlení
Dřevostavby a bydlení Dřevostavba svépomocí: Úskalí, o kterých možná ne Terasová prkna: Jaké jsou typy, cena a vlastnosti Montované dřevostavby na klíč: Nejrychleji postav Nádrž na dešťovou vodu: Kolik vám ušetří a jak ji Jaká je reálná cena dřevostavby?
Závěrečná zpráva 2023

Facebook
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje