FOR ARCH
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany
Soutěž
GRAND PRIX - FOR ARCH 2024

WOOD BASE musí znát každý projektant i architekt


Po správném návrhu odborná realizace

„Již při návrhu stavby je důležité zohlednit všechny technické náležitosti zajišťující bezpečnost a užitnou hodnotu budoucího domu. Papír ale snese vše a je nutné myslet také na kvalitní provedení všech detailů a technologickou kázeň při montáži. Všechny zveřejněné konstrukce v konfigurátoru jsou schopny realizovat stavební firmy z ADMD, což zajišťuje nejvyšší možnou kvalitu provedení,” dodává Lenka Trandová, ředitelka ADMD.

Konfigurátor je také velkým pomocníkem pro studenty stavebních oborů, kteří tak mají příležitost pustit se do navrhování ze dřeva s veškerou odbornou podporou a bez obav z nevhodně zvolené skladby konstrukce. Díky návaznosti skladeb na konkrétní firmy je také možnost konzultace projektu a jeho následná realizace.

 

Láká Vás příprava projektu dřevostavby? Navrhněte investorovi možnost výstavby ze dřeva a vyzkoušejte WOOD BASE v praxi. Vaše znalosti si můžete prohloubit také zdarma na online seminářích WOOD CAMP. Jejich aktuální nabídku najdete na webu ADMD a záznamy z předchozích témat na YouTube ADMD.

 

O ADMD: Asociace dodavatelů montovaných domů je přední organizací v oboru dřevostaveb v ČR s více než 100 členy a partnery. Jejím posláním je podpora a prosazování kvalitních dřevostaveb v České republice.

 






Více
  Dřevostavby a bydlení
Dřevostavby a bydlení Dřevostavba svépomocí: Úskalí, o kterých možná ne Terasová prkna: Jaké jsou typy, cena a vlastnosti Montované dřevostavby na klíč: Nejrychleji postav Nádrž na dešťovou vodu: Kolik vám ušetří a jak ji Jaká je reálná cena dřevostavby?
Závěrečná zpráva 2023

Facebook
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje