FOR ARCH
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany
Soutěž
GRAND PRIX - FOR ARCH 2024

Svět izolačního skla se mění – přijďte na stánek IZOS a objevte, jak může izolační sklo změnit váš domov


Významnou částí bude prezentace výrobků skupiny HELUZ GROUP, která se představí v hale 2 na stánku 2B07. „V rámci expozice představíme interaktivní prezentaci izolačních skel IZOS. Tato jedinečná příležitost umožňuje návštěvníkům prozkoumat různorodou nabídku našich produktů. Mezi nimi vlajková loď, izolační sklo IZOS ENERGY+, které efektivně využívá sluneční energii k redukci energetických nákladů.

 

Současně představíme inovovanou verzi tohoto modelu. Kromě využití sluneční energie nabízí také zvýšený akustický útlum a zároveň se pyšní vyšší bezpečnostní třídou. To vše v jednom izolačním skle, které je ideální pro jakékoli okno. Zkrátka, tři benefity v jednom produktu.“ představuje Andrea Stejskalová, marketingová manažerka HELUZ IZOS.



V další část expozice bude věnována tematice zlepšení akustického komfortu v rodinných domech a bytech. „Dlouhodobé vystavení vysokému hluku může vyvolat negativní zdravotní důsledky. Z tohoto důvodu se zaměřujeme na prezentaci různých variant akustického izolačního zasklení z naší řady IZOS Acoustic, které představují efektivní řešení pro minimalizaci hluk“ pokračuje.

 


Důležitým prvkem našeho výrobního portfolia je izolační bezpečnostní sklo. Tento stavební prvek hraje klíčovou roli v moderních stavbách jako efektivní bariéra proti zlodějům a vandalům, ale je často přehlížen při výběru oken a dveří. Podrobnosti o bezpečnostním zasklení a o našem izolačním skle IZOS Protect najdete na našem stánku“ dodává Andrea Stejskalová.


www.izos.cz

 






Více
  Dřevostavby a bydlení
Dřevostavby a bydlení Dřevostavba svépomocí: Úskalí, o kterých možná ne Terasová prkna: Jaké jsou typy, cena a vlastnosti Montované dřevostavby na klíč: Nejrychleji postav Nádrž na dešťovou vodu: Kolik vám ušetří a jak ji Jaká je reálná cena dřevostavby?
Závěrečná zpráva 2023

Facebook
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje