FOR ARCH
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany
Soutěž
GRAND PRIX - FOR ARCH 2024

MBM FOR ARCH - domluvte si obchodní jednání s českými i evropskými podnikateli


MBM FOR ARCH - domluvte si obchodní jednání s českými i evropskými podnikateli

Podnikáte ve stavebnictví? Zveme vás na FOR ARCH, největší stavební veletrh v České republice. V rámci obchodních jednání MBM FOR ARCH 2019 se setkáte s českými i evropskými stavebními společnostmi, výrobci stavebních materiálů a dodavateli inovativních řešení ve stavebnictví. Najdete zde nové obchodní partnery.

 

 

Enterprise Europe Network (EEN) při Centru pro regionální rozvoj České republiky a ABF, a.s. Vás zvou na sedmý ročník dvoustranných mezinárodních obchodních jednání při veletrhu FOR ARCH.

 

Využijte časově i finančně zajímavé b2b akce k získání nových obchodních kontaktů. Akce je jednodenní, schůzky trvají 20 minut – můžete uskutečnit až 15 jednání.

 

Navíc nabízíme českým firmám bezplatné individuální konzultace na téma Přeshraniční poskytování služeb a vysílání pracovníků – setkání s expertkou v tomto oboru. Pro česko-německá jednání je zajištěno tlumočení.

 

Matchmaking business meetings = obchodní jednání = předem připravené obchodní schůzky podle Vašich požadavků. Partnery na jednání si vyberete z přihlášených firem, jejichž seznam naleznete v katalogu na webu projektu před akcí.

 

Výhody pro návštěvníky veletrhu: během jednoho dne realizujete obchodní jednání s partnery, které si sami vyberete z katalogu účastníků a navíc budete mít dostatek času i na prohlídku největšího stavebního veletrhu v ČR. Obdržíte od nás zdarma vstupenku na veletrh, zázemí pro jednání i občerstvení. Výhody pro vystavovatele: akce je jednodenní (můžete si vybrat i jen páteční dopoledne/odpoledne) a perspektivní partnery z jednání můžete pozvat přímo na Váš stánek. Předem si zajistíte zajímavá obchodní jednání během vystavování na veletrhu. Zefektivníte tím Váš čas na veletrhu.

Účast na obchodních jednáních je zdarma.

 

Webová stránka projektu http://forarch2019.talkb2b.net/ registrace zahájena 3.6.2019

 

Webová stránka veletrhu: http://forarch.cz/

 

 

Přihlásit na akci se můžete již nyní, stačí vyplnit přiloženou přihlášku a zaslat ji zpět nebo je registrace otevřena na webové stránce projektu – do 1.9.2019.

 

Kontakt:  Eva Hrubešová, Centrum pro regionální rozvoj České republiky - Enterprise Europe Network,
U Nákladového nádraží 3144/4, 130 00 Praha 3, tel. +420 225 855 312, e-mail: eva.hrubesova@crr.cz






Více
  Dřevostavby a bydlení
Dřevostavby a bydlení Dřevostavba svépomocí: Úskalí, o kterých možná ne Terasová prkna: Jaké jsou typy, cena a vlastnosti Montované dřevostavby na klíč: Nejrychleji postav Nádrž na dešťovou vodu: Kolik vám ušetří a jak ji Jaká je reálná cena dřevostavby?
Závěrečná zpráva 2023

Facebook
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje