FOR ARCH
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany
Soutěž
GRAND PRIX - FOR ARCH 2024

Co nabídne program Cechu topenářů a instalatérů ČR?


Co nabídne program Cechu topenářů a instalatérů ČR?

Ve dnech 18. až 22. září bude Hala 7 výstaviště PVA EXPO PRAHA zasvěcena topenářství. O atraktivní doprovodný program se zaslouží také Cech topenářů a instalatérů ČR na svém stánku, který návštěvníkům veletrhu FOR ARCH 2018 poskytne nejen poradenské služby, ale také pokřtí odbornou publikaci nebo ukáže schopnosti žáků odborných středních škol z Prahy i Pardubic.

 

Hned dvě střední školy představí, co ovládají jejich studenti. Střední odborná škola Jarov z Prahy 9 si pro návštěvníky veletrhu připraví ukázku ohýbání a pájení mědi, součástí stánku bude funkční model rozvodu topení s čerpadlem a kamerovou technikou pro revizi kanalizace. Žáci do programu zasvětí i návštěvníky, kteří si budou moci vyzkoušet namontovat nástěnnou baterii u umyvadla a jiné praktické úkony.

 

Žáci  Středního odborného učiliště plynárenského z Pardubic  budou prezentovat plynárenství, obor vzdělání Mechanik plynových zařízení. Předvedou vybrané technologie používané v plynárenství, především ukázky rozvodů plynu v mědi, oceli a plastu a spojování plynovodního potrubí z polyetylenu – svařování na tupo a svařování elektrotvarovkou, včetně plynovodních přípojek. Představí také detektory na vyhledávání úniku plynu a analyzátor emisí plynových spotřebičů a mnoho dalších.

 

Chybět nebude ani poradenské centrum, které návštěvníkům bude předávat cenné informace a rady v oblasti vytápění, zdravotechniky, rozvodů vody a sanitárních zařízení, efektivní využití energie, stavebnictví a vzdělávání. Na stánku Cechu topenářů a instalatérů ČR bude také pokřtěna publikace „Vybrané kapitoly ze vzduchotechniky“, která seznamuje s vybranými specifickými problémy souvisejícími s návrhem, realizací a následně provozem vzduchotechnických systémů a zařízení. Autorem je doc. Ing. Aleš Rubina, Ph.D., a kol. Vysoké učení technické v Brně, Fakulta stavební, Ústav technických zařízení budov.






Více
  Dřevostavby a bydlení
Dřevostavby a bydlení Dřevostavba svépomocí: Úskalí, o kterých možná ne Terasová prkna: Jaké jsou typy, cena a vlastnosti Montované dřevostavby na klíč: Nejrychleji postav Nádrž na dešťovou vodu: Kolik vám ušetří a jak ji Jaká je reálná cena dřevostavby?
Závěrečná zpráva 2023

Facebook
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje