FOR ARCH
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany
Soutěž
GRAND PRIX - FOR ARCH 2024

Slavíme 25 let NEMY, slavte s námi!


Slavíme 25 let NEMY, slavte s námi!

NEMAsoutěž o 25 hodnotných cen v celkové hodnotě 250 000 Kč - včetně 1 SUPERceny!

V pondělí 16. července vypukne na Facebookovém profilu společnosti NEMA (www.facebook.com/nemaspol) velká soutěž o cenyv celkové hodnotě 250 000 Kč! Ta poběží po dobu následujících 25 týdnů až do pondělí 31. prosince 2018, kdy bude vyhlášen vítěz hlavníSUPERceny – slevy 150 000 Kč na dřevostavbu NEMA. Každý týden budeme rozdávat jednu cenu - např. zahradní pergolu, konstrukci na pískoviště, slevu 25 000 Kč na krov/vazník, sekačku, značkové batohy a spacáky, ale také například vstupenky do kina, předplatné časopisu nebo soudek piva. Prostě tak, aby si každý mohl vybrat to své.

A mluvíme-li o Facebooku, těšíme se, že během této doby přivítáme 2 500. fanouška naší Facebookové stránky. To jen aby té „dvacetpětky“ nebylo málo. J

Den otevřené NEMY

V pátek 5. října 2018 otevřeme brány našich výrobních prostor v jihočeských Jílovicích a Olešnici. Zcela nezávazně se budou moci přijít podívat všichni, koho zajímá práce se dřevem, výroba (nejen střešních) dřevěných konstrukcí, prefabrikovaných montovaných dřevostaveb, všichni, kdo se chtějí jen na něco zeptat a obhlédnout naši výrobu, ale třeba si i sami něco vyzkoušet. Mezi Jílovicemi a Olešnicí budou fungovat svozy, zájemci tak o nic nepřijdou. Všichni, kteří k nám dorazí, se už teď mohou těšit na občerstvení a hlavně na komentované prohlídky, kterými bude provázet sám „pan šéf nemák“ Tomáš Nemrava,současný výrobní ředitel společnosti NEMA a syn zakladatele firmy Josefa Nemravy. Tedy člověk, který toho ví nejen o firmě a její historii, ale i o dřevostavbách a dřevě obecně asi nejvíc.

NEMA dárky – od nás pro vás

A protože by i NEMA jakožto oslavenec měla dostat nějaký dárek, připravujeme první vlastní katalog akčních dřevostaveb. Objeví se v něm 18typů dřevostaveb, které vycházejí z konkrétních přání našich klientů, na základě přímých zkušeností s jejich projekty a jejich bydlením v nich. Proto věříme, že právě tento katalog může být velkým pomocníkem při hledání inspirace všem zájemcům o vlastní bydlení v dřevostavbě.

Dalším dárkem, který si (i vám) NEMA dá, je nový web. Věříme, že díky tomu našim fanouškům a zájemcům o bydlení ještě více přiblížíme naše produkty, vysvětlíme, proč zrovna ony patří na samou špičku v kvalitě a v čem jsou lepší oproti konkurenci.

 

Plánujeme ještě další a další vychytávky, akce i mnohá překvapení pro všechny, co nás sledují a fandí nám, nevyjímaje naše zaměstnance. Nyní nás velice těší zejména to, že jsme po celých 25 let mohli být u mnohasplněných přání ohledně bydlení a stavění. Že jsme si díky maximálně kvalitní práci a poctivému jednání se zákazníky i partnery vybudovali dobré jméno spolehlivé a velmi dobře hodnocené společnosti. Že právě projekty našich klientů nás často inspirovali při vymýšlení nových a ještě lepších způsobů realizace. Že jen díky tomu, že s námi chcete na svých projektech spolupracovat, můžeme zaměstnávat schopné pracanty a pomáhat dál těm, kteří pomoc potřebují – nejen v otázce bydlení.

Těšíme se na následujících 25 týdnů slavení a doufáme, že v tom nebudeme sami a připojí se k nám co nejvíce fanoušků. Třeba hned v pondělí 16. července při první soutěži na Facebookové stránce firmy.

 

Aktuální info k výročí vždy na www.nema.cz/25-let-nemy

 

 


Kontakt:
Jana Kroupová, NEMArketing
Kroupova.jana01@gmail.com
+420 601 385 676






Více
  Dřevostavby a bydlení
Dřevostavby a bydlení Dřevostavba svépomocí: Úskalí, o kterých možná ne Terasová prkna: Jaké jsou typy, cena a vlastnosti Montované dřevostavby na klíč: Nejrychleji postav Nádrž na dešťovou vodu: Kolik vám ušetří a jak ji Jaká je reálná cena dřevostavby?
Závěrečná zpráva 2023

Facebook
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje