FOR ARCH
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany
Soutěž
GRAND PRIX - FOR ARCH 2024

Veletrh FOR ARCH navštívilo o deset tisíc víc lidí než před rokem


Veletrh FOR ARCH navštívilo o deset tisíc víc lidí než před rokem

Již po osmadvacáté se v PVA EXPO PRAHA v Letňanech uskutečnil mezinárodní stavební veletrh FOR ARCH a ze statistiky návštěvnosti je patrné, že lidé mají stále větší chuť stavět a rekonstruovat. Letošní ročník si nenechalo ujít 81 056 lidí, to je téměř patnáctiprocentní meziroční nárůst. Na hrubé výstavní ploše 39 402 m2 se představilo 800 vystavovatelů, z toho 81 zahraničních ze třinácti zemí světa. Nejvýznamnější novinkou bylo sjednocení dosavadních souběžných veletrhů a sloučení všech oborů pod hlavičku FOR ARCH. Přibyl také nový obor ZABEZPEČENÍ, který zaznamenal u návštěvníků úspěch a i v příštím roce tedy zájemci na FOR ARCHu najdou nabídku z oblasti zabezpečení majetku i osob.

V rámci odborného doprovodného programu měla letos premiéru konferce TECHNOLOGICKÉ FÓRUM. Toto jednodenní diskuzní setkání za účasti investorů, developerů, projektantů, státní správy, samosprávy, akademické obce a vystavovatelů mělo u návštěvníků velký ohlas. Další novinkou byla poradenská centra, zájemci tak měli po celou dobu veletrhu možnost získat u specializovaných stánků bezplatné poradenství pokrývající široké pole stavebních témat a oborů. Nezapomnělo se ani na nejmenší návštěvníky veletrhu, po celých pět dní o ně bylo postaráno v dětském koutku a jejich rodiče tak mohli nerušeně probrat s odborníky vše potřebné.
Prohlédněte si fotografie z veletrhu.


Děkujeme vystavovatelům, odborným i mediálním partnerům za letošní spolupráci, návštěníkům za přízeň a již nyní pracujeme na dalším ročníku a těšíme se opět na viděnou.


29. ročník mezinárodního stavebního veletrhu FOR ARCH se v PVA EXPO PRAHA Letňany uskuteční 18. – 22. září 2018.






Více
  Dřevostavby a bydlení
Dřevostavby a bydlení Dřevostavba svépomocí: Úskalí, o kterých možná ne Terasová prkna: Jaké jsou typy, cena a vlastnosti Montované dřevostavby na klíč: Nejrychleji postav Nádrž na dešťovou vodu: Kolik vám ušetří a jak ji Jaká je reálná cena dřevostavby?
Závěrečná zpráva 2023

Facebook
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje