FOR ARCH
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany
Soutěž
GRAND PRIX - FOR ARCH 2024

Od prvního wellness centra k současným trendům a inovacím


Od prvního wellness centra k současným trendům a inovacím

Problematice wellness center v hotelovém provozu, zkušenostem provozovatelů z ČR i ze světa se bude věnovat v pořadí již třetí ročník konference HOTELOVÉ WELLNESS & SPA, která se uskuteční 20. září 2017 v Konferenčním sále 1 výstaviště PVA EXPO PRAHA v rámci mezinárodního stavebního veletrhu FOR ARCH.

Cílem konference je přinést nejnovější informace z oblasti wellness & SPA, představit zajímavé osobnosti tohoto oboru, připravit prostor pro výměnu zkušeností mezi účastníky a nastartovat diskusi. Konference je určená pro zkušené provozovatele i začínající provozy, konkrétně pro manažery, management wellness & SPA resortů, provozovatele wellness center a další zájemce o oblast wellness

Na letošní akci vystoupí pětice spíkrů a sedm panelistů. Konferenci otevře američan Dr. John Walton Travis, zakladatel prvního wellness centra na světě. Jana Stará přiblíží 5 současných wellness trendů, které hýbou světem. Iva Bastlová se bude zabývat otázkou, jak prodávat wellness služby dráž a jak do strategie vyšších výnosů hovoří design wellness centra. Tématu změn v provozu moderního wellness centra se bude věnovat Radek Steinhaizl. O tom, že wellness ovlivňuje zdraví člověka, o nových a tradičních procedurách a nových trendech v oblasti medical wellness a o propojení wellness a fyzioterapie promluví Martina Končalová. V panelové diskusi vystoupí řada odborníků z ČR i ze zahraničí. Diskuse bude věnována zkušenostem z provozu hotelového wellness & SPA, především novinkám v procedurách s ohledem na preference hostů. Panelisté představí svoji cestu k úspěšným projektům a pojmenují překážky, které čekají na většinu provozovatelů.

Konference začíná ve 13 hodin, dopoledne mohou hosté navštívit veletrh FOR ARCH, zejména jeho část Bazény, sauny & SPA, kde je celá řada zajímavých novinek od dodavatelů pro oblast hotelových wellness provozů. Informace i přihlášky najdete na www.spakonference.rain.cz.






Více
  Dřevostavby a bydlení
Dřevostavby a bydlení Dřevostavba svépomocí: Úskalí, o kterých možná ne Terasová prkna: Jaké jsou typy, cena a vlastnosti Montované dřevostavby na klíč: Nejrychleji postav Nádrž na dešťovou vodu: Kolik vám ušetří a jak ji Jaká je reálná cena dřevostavby?
Závěrečná zpráva 2023

Facebook
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje