FOR ARCH
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany
Soutěž
GRAND PRIX - FOR ARCH 2024

Rigips - Škola suché výstavby


Rigips - Škola suché výstavby

Práce se sádrokartonem je jednoduchá a rychlá! Zkušení sádrokartonáři společnosti Rigips vás naučí základní dovednosti, ukážou vám různé triky, zodpoví vaše dotazy, pomohou vám vyhnout se případným chybám. Přihlaste se do Rigips školy suché výstavby na veletrhu FOR ARCH 2016. Škola je určena pro laiky i řemeslníky. 

 

ÚČAST VE ŠKOLE JE ZDARMA! Termín: úterý 20. 9. – pátek 23. 9. 2016, Hala 6. Registrujte se zde: http://www.rigips.cz/skola-suche-vystavby/

 

Rigips škola suché výstavby je rozdělena do osmi stanovišť, tzv. dílen. Každá dílna je věnována určitým specifickým dovednostem práce se sádrokartonem. V dílně se vás ujme jeden z našich Rigips specialistů, který vám vše předvede a bude vám při práci radit. A protože v dílnách bude vždy maximálně šest žáků, náš specialista bude mít dostatek času se vám věnovat.






Více
  Dřevostavby a bydlení
Dřevostavby a bydlení Dřevostavba svépomocí: Úskalí, o kterých možná ne Terasová prkna: Jaké jsou typy, cena a vlastnosti Montované dřevostavby na klíč: Nejrychleji postav Nádrž na dešťovou vodu: Kolik vám ušetří a jak ji Jaká je reálná cena dřevostavby?
Závěrečná zpráva 2023

Facebook
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje