FOR ARCH
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany
Soutěž
GRAND PRIX - FOR ARCH 2024

Rozšíření obchodních jednání na Mezinárodních stavebních veletrzích FOR ARCH se setkalo s velkým zájmem a ohlasem


Nový koncept akce se setkal s mimořádným zájmem, obchodních jednání se zúčastnilo 102 registrovaných firem z 11 zemí, čímž se stala akcí skutečně mezinárodní.

Matchmaking business meetings- cílená obchodní jednání - jsou mezi podnikateli velmi oblíbená: jedná se o předem dohodnuté obchodní schůzky jak vystavovatelů, tak návštěvníků, pro které si firmy vybírají své partnery na základě kooperačních profilů zveřejněných v katalogu účastníků. Vystavovatelům je tak nabídnuta významná přidaná hodnota, jak co nejefektivněji využít svoji účast na veletrzích.

Akce se zúčastnilo 64 českých a 38 zahraničních firem z 11 zemí, největší zastoupení bylo firem německých (18), rakouských (5), polských (4) či italských (3). Dále se zúčastnily například firmy ze Španělska, Lucemburka, Velké Británie, Číny atd., které mezi sebou uskutečnily celkem 227 schůzek. Bylo také možné využít konzultací s expertkou z Technologického centra AV ČR o evropském programu Horizont 2020. Čeští účastníci měli možnost konzultovat problematiku vysílání pracovníků a přeshraniční poskytování služeb ve stavebnictví. Odpolední program zahrnul kromě schůzek i prohlídku veletrhu s doprovodem, což přivítali zejména zahraniční účastníci.



Na akci se sešly firmy ze stavebních a přidružených oborů, jako jsou stavební činnosti, výroba oken a dveří, elektromontáže a automatizace pro průmysl a domácnosti, technické vybavení staveb, personální agentury, IT, zelené technologie a další nabízející novinky v oblasti stavebních inovací. Mezi českými účastníky nebyly jen malé a střední podniky, ale i živnostníci – například pokrývači, tesaři, instalatéři i elektrikáři.

Hlavním partnerem a spoluorganizátorem akce se stejně jako v minulých letech stala síť Enterprise Europe Network (EEN) – Centrum pro regionální rozvoj České republiky.

 

Více informací o Matchmaking Business MeetingsFOR ARCH 2015 naleznete na webové stránce:

http://forarch2015.talkb2b.net

Obchodní jednání se budou pořádat i v roce 2016, pro podrobnější informace sledujte naše webové stránky http://forarch.cz/ .

 

              

 

 

 

 

 

Kontakt:

Mgr. Jana Kočišková

Vedoucí oddělení zahraničního obchodu

T: +420 225 291 116

M: +420 739 003 172

kociskova@abf.cz

 

 

 

 

 

 






Více
  Dřevostavby a bydlení
Dřevostavby a bydlení Dřevostavba svépomocí: Úskalí, o kterých možná ne Terasová prkna: Jaké jsou typy, cena a vlastnosti Montované dřevostavby na klíč: Nejrychleji postav Nádrž na dešťovou vodu: Kolik vám ušetří a jak ji Jaká je reálná cena dřevostavby?
Závěrečná zpráva 2023

Facebook
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje