FOR ARCH
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany
Soutěž
GRAND PRIX - FOR ARCH 2024

Ceny Grand Prix a Top Expo souboru stavebních veletrhů byly rozdány


Ceny Grand Prix si odnesly firmy ATTACK heating CZ, s.r.o. za automatický litinový kotel ATTACK FD AUTOMAT na pevná paliva a pelety, CARETTA SPA CZ s.r.o. za lázeňskou vanu Medico, Tepelná čerpadla AIT, s.r.o. za alpha innotec SWC/SWCV – kompaktní tepelná čerpadla země/voda, TOPINFO s.r.o. za praktickou příručku, která upozorní laickou veřejnost přehledným způsobem na možná úskalí při nákupu nemovitosti a Wienerberger cihlářský průmysl, a.s. za inovativní řešení nosné stropní konstrukce pro svépomocnou výstavbu umožňující snížení konstrukční výšky, hmotnosti a pracnosti.


 ATTACK heating CZ, s.r.o.                CARETTA SPA CZ s.r.o.


 Tepelná čerpadla AIT, s.r.o.             TOPINFO s.r.o.

 Wienerberger cihlářský průmysl, a.s. 

Cenu Top Expo za nejpůsobivější expozici do 60 m2 si odnesly firmy: ADMONTER PARKETT STUDIO – Richard Jelínek s.r.o., APEX A s.r.o. + LEDCO s.r.o. + Delcomp, s.r.o., Tomáš Jíra



Ocenění Top Expo za expozici nad 60 mzískaly firmy: AQUAMARINE SPA s.r.o., BEST, a.s., HANÁK NÁBYTEK, a.s.



Čestné uznání GRAND PRIX obdržely firmy BERNDORF BADERBAU s.r.o. za uzávěr, zejména pro uzavírání stavebních a technologických otvorů, Black and Decker Czech Republic s.r.o. za 18V sádrokartonářský šroubovák DEWALT DCF620, CULATELO s.r.o. za ČOV – Ecoflo, kompaktní biofiltr, Družstevní závody Dražice - strojírna s.r.o. za OKHE SMART, SILVEKO, s.r.o. za špalíkové parketové lamely a nábytek do interiéru a Stanley, , H&M spol. s.r.o. za SKY FRAME CLASSIC bezrámové posuvné stěny.  

Čestným uznáním TOP EXPO pak byly oceněny expozice:
  • do 60 m2: ALFAHAUS s.r.o., Schmachtl CZ spol. s r.o., SINEKO Engineering s.r.o a VITAL TREND s.r.o
  • nad 60 m2: AMBROVIT s.r.o., Bosch Termotechnika s.r.o. – divize Dakon a Junkers a SULKO s.r.o.





Více
  Dřevostavby a bydlení
Dřevostavby a bydlení Dřevostavba svépomocí: Úskalí, o kterých možná ne Terasová prkna: Jaké jsou typy, cena a vlastnosti Montované dřevostavby na klíč: Nejrychleji postav Nádrž na dešťovou vodu: Kolik vám ušetří a jak ji Jaká je reálná cena dřevostavby?
Závěrečná zpráva 2023

Facebook
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje