FOR ARCH
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany
Soutěž
GRAND PRIX - FOR ARCH 2024

Partnerství s výstavištěm Feria Valencia ve Španělsku



Výstaviště PVA EXPO PRAHA a veletrh FOR ARCH uzavřeli partnerství s výstavištěm Feria Valencia ve Španělsku.



Mezinárodní stavební veletrh FOR ARCH, který má v České republice velkou tradici, navázal spolupráci se španělským veletrhem CEVISAMA, započalo tak významné partnerství obou výstavišť. „Jsme velmi rádi, že můžeme být partnery tak významného veletrhu, jakým CEVISAMA bezpochyby je. Od spolupráce si slibujeme podporu obchodních kontaktů a zajištění většího komfortu pro naše vystavovatele, kteří tak budou mít možnost zúčastnit se obou veletrhů za zvýhodněných cenových podmínek“, říká vedoucí oddělení zahraničního obchodu Jana Kočišková.


Veletrh FOR ARCH, jehož 26. ročník otevře své brány 15. září 2015, zaznamenal v posledních letech zvyšující se zájem ze strany zahraničních vystavovatelů. „V roce 2014 se veletrhu FOR ARCH zúčastnilo 61 zahraničních vystavovatelů z 15 států,“ říká ředitel veletrhu Martin Přívětivý.



34. ročník mezinárodního veletrhu keramického průmyslu, surovin, glazur, smaltů pro architekturu, koupelen, kuchyně a strojních zařízení pro keramický průmysl CEVISAMA se koná ve dnech 1. až 5. února 2016 ve španělské Valencii. Jedná se o nejvýznamnější světový veletrh v keramickém sektoru ve Španělsku.

Stánek veletrhu CEVISAMA budete moci navštívit i na letošním FOR ARCHu v hale číslo 1 (1B36).
Více informací o veletrhu CEVISAMA a obchodních příležitostech na španělském trhu pro české firmy kontaktujte:

Ing. Josef Dobrý, Ph.D.
T: 211 221 571
M: 777 609 000
E: feriabohemia@feriabohemia.com

www.cevisama.com





Více
  Dřevostavby a bydlení
Dřevostavby a bydlení Dřevostavba svépomocí: Úskalí, o kterých možná ne Terasová prkna: Jaké jsou typy, cena a vlastnosti Montované dřevostavby na klíč: Nejrychleji postav Nádrž na dešťovou vodu: Kolik vám ušetří a jak ji Jaká je reálná cena dřevostavby?
Závěrečná zpráva 2023

Facebook
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje